top of page

OPEN 2024 - Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων γέμισε ομορφιά και χάρη

...4η θέση στο Τεχνικό Ντουέτο με τις αθλήτριες Θανοπούλου Ε.-Τζούφι Ε.-Βέλη Ο.(R).... 7ος ο σύλλογος μας ανάμεσα σε 17 σωματεία από όλη την Ελλάδα...


Την σκυτάλη στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης πήρε η διοργάνωση της OPEN Ανδρών - Γυναικών 2024 που έλαβε χώρα 16-18 Ιουλίου 2024 στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.


Οι αθλήτριες του συλλόγου μας συμμετείχαν στα αγωνίσματα του Τεχνικού Ντουέτο, Τεχνικού Ομαδικού, Ελεύθερου Ντουέτο, Ελεύθερου Σόλο και Acrobatic Routine. Συγκεκριμένα, στο Τεχνικό Ντουέτο, οι αθλήτριες Θανοπούλου Ε., Τζούφι Ε. και Βέλη Ο.(R) έλαβαν την 4η θέση ανάμεσα σε 14 Ντουέτο και με μόλις 2.3161 βαθμούς μακριά από το χάλκινο μετάλλιο. Σημαντικό είναι να αφέρουμε και τις θέσεις στα 2 Ελεύθερα Ντουέτο όπου οι αθλήτριες Θανοπούλου Ε., Βέλη Ο. και Τζούφι Ε.(R) κατατάχθηκαν στην 10η θέση και οι αθλήτριες Σβολίμη Α. - Σβολίμη Γ. στην 13η θέση..



Στα προγράμματα του Ελεύθερο Σόλο η αθλήτρια μας Τζούφι Ε. συγκέντρωσε 163.7813 βαθμούς και κατατάχθηκε στην 8η θέση με την συναθλήτρια της Θανοπούλου Ε. να ακολουθεί με 156.6875 βαθμούς και την 10η θέση.


Στα αγωνίσματα του Τεχνικού Ομαδικού αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Βέλη Ο., Γαλλιού Π., Θανοπούλου Ε., Σβολίμη Α., Σβολίμη Γ. και Τζούφι Ε. λαμβάνοντας την 10η θέση, ενώ στο Acrobatic Routine συμμετείχαν επιπλέον και οι αθλήτριες Μουρατάι Μ. και Τζουγανάτου Κ. στο οποίο και συγκέντρωσαν 149.6600 βαθμούς και πήραν την 8η θέση.


Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων 2024.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της ΚΟΕ: https://koe.org.gr/article/panellinio-protathlima-kallitexnikis-kolimvisis-open-kai-masters


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page