top of page

Κολυμβητικές επιδείξεις 2022



Με επιτυχία πραγματοποιηθήκαν οι Κολυμβητικές Επιδείξεις 2022 για τις ακαδημίες Κλασσικής Κολύμβησης του συλλόγου μας την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στο Κολυμβητήριο της ΣΕΦΑΑ στη Δάφνη.


Μετά από 2 χρόνια περιορισμών για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας κατά της COVID-19, πραγματοποιήθηκε η ετήσια επίδειξη των τμημάτων Κλασσικής Κολύμβησης για παιδιά ηλικιών από 4-15 ετών. Η διεξαγωγή της εκδήλωσης έγινε τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με 2 παρουσιάσεις Ελεύθερων Ντουέτων του αγωνιστικού τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης με τις αθλήτριες μας Γαλλίου Παναγιώτα - Ζάγκα Δήμητρα και Θανοπούλου Ελένη - Τζούφι Ελίνα. Ακολούθησαν επιδείξεις των αρχαρίων τμημάτων και, εν συνεχεία, ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα των προχωρημένων τμημάτων των ακαδημιών μας.



Από την πλευρά των επισήμων, στην διοργάνωση παρευρέθηκαν ο κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Γενικός Γραμματέας του ΥΠ.ΕΣ. η κ. Καρακώνη Βερίνα, Αντιδήμαρχος Παιδείας Δ. Δάφνης Υμηττού και η δημοτική σύμβουλος κ. Σκιαδοπούλου Γεωργία, Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, οι οποίοι διετέλεσαν και τις απονομές των μικρών αθλουμένων.


Η εκδήλωση έφερε χαρά σε μικρούς και μεγάλους, καθώς οι γονείς και οι συγγενείς των αθλουμένων είχαν την ευκαιρία να δουν τις προσπάθειες και την πρόοδο των παιδιών τους για την αθλητικής χρονιά που πέρασε. Τα μαθήματα των ακαδημιών μας θα συνεχιστούν μέχρι και τις 29 Ιουλίου 2022 για τη φετινή σεζόν.





Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page